Blog

Share this page:

GEZOCHT: SOCIAL MEDIA TEAM ROTTERDAM FOOTBALL CUP 2019

GEZOCHT: SOCIAL MEDIA TEAM ROTTERDAM FOOTBALL CUP 2019

De Rotterdam Football Cup is een jaarlijks terugkerend internationaal voetbal toernooi op het complex van SBV Excelsior te Rotterdam. Tijdens Pasen vindt de Rotterdam Football Cup U15 plaats en in juni is de Rotterdam Football Cup U11. Tijdens Pasen ontvangen wij teams als Atlético Madrid, Tottenham Hotspur, TSG 1899 Hoffenheim en Club Brugge samen met nog 20 andere teams. In juni stellen wij ons toernooi open voor 48 teams waaronder 16 amateurteams uit de regio.

Voor deze toernooien zijn wij op zoek naar een Social Media team bestaande uit: 1 camera man/vrouw, 1 interviewer en 2 Social Media fotografen.

Werkzaamheden:
- Het houden van interviews met stafleden, spelers en bezoekers van het toernooi
- Tijdens de wedstrijden loop je langs de velden met het Rotterdam Football Cup foto frame om de bezoekers te enthousiasmeren om een foto te maken
- Sfeer foto’s maken van het toernooi
- Het verkrijgen van quotes van spelers en stafleden. Bijv. na afloop van de eerste wedstrijd spreek je met de captain van het winnende team voor een quote. Tijdens de lunch vraag je een speler of staflid naar een quote over het gehele toernooi.

Gewenst profiel:
- Je studeert momenteel Communicatie & Media of bent net afgestudeerd
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels 
- Je bent proactief 
- Je bent beschikbaar op 20 t/m 22 april 2019 en/of op 1 & 2 juni 2019 

Wij bieden je:
- Een korte stage/mogelijkheid om werkervaring op te doen 
- De mogelijkheid om je portfolio uit te breiden 
- Een leerzaam en plezierig weekend 

Interesse? Solliciteren mag los voor elke functie, je hoeft nog geen vast team te zijn om in aanraking te komen voor de functies. Solliciteren kan door je brief met CV te sturen naar Joyce Neelen: joyce@academytrips.com

Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.rotterdamfootballcup.com

Back to previous page