Blog

Share this page:

GESLOTEN - VACATURE: SALES- EN EVENTMANAGER

GESLOTEN - VACATURE: SALES- EN EVENTMANAGER

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

------------------------------------------------

AcademyTrips.com is gespecialiseerd in het organiseren van toernooien en groepsreizen. Dit doen wij voor sportteams (jeugd), voornamelijk voetbal. Wij helpen jeugdopleidingen wereldwijd om hun spelers nog beter te maken. Onze klantenkring is divers en internationaal, met clubs als Chelsea FC, Paris Saint-Germain maar ook NAC en Willem II. Voorbeelden van onze toernooien zijn de Rotterdam Football Cup U15, Madrid Football Cup U14, Rood-Wit Internationaal U10 toernooi en Holland Elite Hockey Cup U14.

Wegens uitbreiding zoeken wij per direct een Sales- en Eventmanager. In deze functie werk je nauw samen met onze andere Sales- en Eventmanager en de collega's van Operations.

Werkzaamheden:

- Je krijgt een eigen portefeuille met toernooien, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de praktische organisatie en de hieraan verbonden sales
- Daarnaast ben je actief in de sales (binnen- en buitendienst). Het salesproces omvat het verwerken van aanvragen in CRM, opvragen prijzen bij leveranciers, calculeren ofertes, maken offertes en follow-up. Het bezoeken van klanten hoort hier ook bij.
- Je organiseert de evenementen van A tot Z, van het maken van een draaiboek en speelschema tot en met het regelen van het benodigde materiaal
- Tijdens het evenement stuur je collega's aan en ben je aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers
- Het bewaken van de kwaliteit van onze toernooien speelt een grote rol in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent in staat verbeterpunten te signaleren en hier acties voor uit te zetten.

Gewenst profiel:

- Werk- en denkniveau van MBO+/HBO
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
- Je bent klantvriendelijk en hebt overtuigingskracht
- Je bent sterk in plannen en organiseren
- Je bent leergierig en hebt een proactieve houding
- Een passie voor sport is een vereiste
- In bezit van Rijbewijs B
- Bereid om regelmatig te reizen (zowel voor toernooien als voor sales)
- Omdat veel toernooien (deels) in het weekend en/of tijdens feestdagen plaatsvinden, is het belangrijk dat je geen 9-5 mentaliteit hebt en je hierin flexibel kunt opstellen
- Affiniteit met marketing is een pre

Wij bieden je:

- Een fulltime functie voor 40 uur per week
- Een informele werksfeer binnen een klein team met korte lijnen
- Marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring

Interesse?
Solliciteer dan nu door je brief met CV te sturen naar Sascha van Zonsbeek via sascha@academytrips.com. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Voor meer informatie over deze functie kun je Sascha bellen via tel. 076-5493501.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back to previous page